Diensten

Processing & Opslag

Door onze productkennis en brede productexpertise kunnen wij voor u product en verpakking grondig screenen. Wij bieden gespecialiseerde verwerkingstechnologieën om uw product opnieuw schoon te maken en te behandelen, waarbij eventuele defecten en non-conformiteiten worden verwijderd.

CO₂-drukbehandeling
CO₂-drukbehandeling is een speciale techniek die insecten in alle levensfasen volledig doodt. Het is een puur biologische methode waarbij we geen chemicaliën of gifstoffen toevoegen. Het product komt de speciaal ontworpen hogedrukkamers binnen, die geschikt zijn voor 12-15 pallets. Voor de behandeling brengen we de CO2 in de kamer tot een druk van 30 bar. Druk, evenals behandeltijd, worden bepaald op basis van het product en de verontreiniging ervan.
Sterilisatie
Met onze Log-6 gevalideerde sterilisatoren behandelen we een grote verscheidenheid aan producten. Middenmeer is uitgerust om allergenen zoals sesamzaad of andere zaden met stoom te steriliseren (en eventueel te roosteren). Moerkapelle legt zich toe op Allergeen-Freestoom sterilisatie (hoge druk) voor zaden, specerijen, kruiden, rijst, peulvruchten etc., het behandelen van poeders en volle granen/producten.
Schoning
Bij De Vrij schonen wij uw product opnieuw met verschillende technieken zoals zeven, afzuigen, zwaartekracht, röntgen, kleursortering, maar ook wassen, drogen en borstelen. Ons doel is om alle mogelijke defecten en non-conformiteiten weg te nemen en voedselveilige producten te leveren binnen de specificaties.
Palletiseren
De meeste ingrediënten in het bedrijf komen op de grond aan. Afhankelijk van de verwerkingsbehoefte of mogelijke bestemmingen, kunnen wij uw goederen palletiseren op opslag- of handelspallets. Om herpalletiseren of ontstapelen voor verzending te voorkomen, wordt het stapelpatroon, evenals het aantal lagen, in nauw overleg met u bepaald
Reconditionering
En daarmee bedoelen we dat we een 100% dienstverlener zijn, die het hele traject bestrijkt, van het uit de haven halen van uw containers, het opslaan en uiteindelijk verwerken van uw goederen tot aan de aflevering bij uw klanten.
Value Added Logistiek
Wij bieden tal van verpakkingsmogelijkheden voor uw producten. We verpakken, verpakken, laden bulk in kratten en lossen bulk in silagewagens. Al het verpakkingsmateriaal is geschikt voor levensmiddelen en vervaardigd door ISO- en BRC-gecertificeerde producenten.
Opslag
Wij beschikken over meerdere locaties met ambient en gekoelde magazijnen, specifiek geschikt voor zowel Kruiden en Specerijen als geurloze producten.
Outbound Processing & Storage Inbound Customs Quality Control Logistics Cleaning Palletising Warehousing Sterilisation CO² pressure Reconditioning VAL Documentation Sea Freight Distribution

Inbound

Wij zijn een 100% dienstverlener en dekken alle diensten van haven tot bord. Wij staan ​​open voor het bespreken van uw specifieke wensen op het gebied van transport, documentatie of douaneformaliteiten.

Douane diensten
Wij werken al jaren samen met onze partner Van der Linde. Samen helpen we je met al je vraagstukken en eventuele vragen. Met het oog op de toekomst gaan we alle douanegerelateerde activiteiten bedienen met P. de Vrij Douane Services.
Kwaliteitscontrole
Als uw ketenpartner heeft voedselveiligheid onze hoogste prioriteit. Wij zijn gecertificeerd door diverse certificerende instanties waardoor wij uw (biologische) producten mogen verwerken, verpakken, importeren en opslaan. Wij vervoeren uw goederen vanuit onze magazijnen naar uw klant. In samenwerking met specifieke partners kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. Altijd. Overal.
Logistiek
In onze bewezen flexibele inbound service werken wij samen met betrouwbare partners. Wij kunnen uw container lossen en direct naar ons magazijn rijden. Waar de producten worden opgeslagen, in afwachting van uw verdere wensen. We hebben volledige controle over onze inbound; ophalen, lossen en terugbrengen.

Outbound

We combineren sterke punten met zorgvuldig uitgekozen bedrijven om concurrerende tarieven met goede voorwaarden te bieden en een groot aantal klanten te bedienen. Door te combineren creëren we schaalvoordeelorders, die door heel Europa of zelfs wereldwijd moeten worden vervoerd.

Documentatie
Wij kunnen standaarddocumenten leveren, zoals CMR en exportdocumenten. In het geval van zeevracht ondersteunen wij u met certificaten van oorsprong, vrachtbrieven en nog veel meer.
Distributie
Wij vervoeren uw goederen vanuit onze magazijnen naar uw klant. In samenwerking met specifieke partners kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. Altijd. Overal.
Zeevracht
Met onze partner Neele-Vat, een wereldwijde speler, verzorgen wij uw zeevracht transport. Of u nu importeert uit China of exporteert naar Amerika, wij coördineren uw zendingen vanuit het centrum van de haven van Rotterdam.