Ontzorgen. Van haven tot bord.

Daarmee bedoelen we dat we een serviceverlener zijn die het hele traject, van uw containers uit de haven halen, het product opslaan en eventueel bewerken tot het leveren van de grondstoffen bij uw klanten, voor u verzorgt. Een unieke combinatie van activiteiten waarmee uw producten een degelijke toegevoegde waarde krijgen.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn uw (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen, specerijen, et cetera bij ons in zeer vertrouwde handen.

Doordat wij onze klanten als onze partners zien, fungeren we als verlengstuk voor uw marktactiviteiten.

Warehousing

Met ruim 40.000 vierkante-meter opslagruimte hebben we diverse mogelijkheden voor de opslag van zowel verpakte als bulkgoederen. Zo kunnen we grondstoffen geconditioneerd opslaan en hebben we ook dedicated warehousing voor geurende producten zoals kruiden en specerijen.

Processing

Wij beschikken over legio mogelijkheden voor het bewerken, verpakken en re-conditioneren van uw partijen (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen, specerijen, et cetera.

Met ons ruime en moderne machinepark kunnen we onder andere tot hoge zuiverheid schonen. Zo kunnen we verontreinigingen zoals takjes, stenen, plastic en glas, maar ook admixture en off-colour verwijderen.

Daarnaast kunnen we producten verpakken, ompakken en verbulken; er zijn vele verpakkingsmogelijkheden beschikbaar.

Ook het drogen, borstelen, wassen of re-conditioneren van partijen behoort tot de mogelijkheden.

Distribution

Ten slotte kunnen we goederen bij u of rechtstreeks bij uw klanten afleveren. Of dit nu om de hoek is of aan de andere kant van de wereld!

Contact

Voor het beantwoorden van vragen over en het geven van offertes of advies voor het opslaan, bewerken, verpakken en/of transporteren van uw partijen zijn we u graag van dienst. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: +31 (0) 79 – 593 1432
E-mailadres: info@devrijmoerkapelle.nl