Ontzorgen. Van haven tot bord.

Daarmee bedoelen we dat we een serviceverlener zijn die het hele traject, van uw containers uit de haven halen, het product opslaan en eventueel bewerken tot het leveren van de grondstoffen bij uw klanten, voor u verzorgt. Een unieke combinatie van activiteiten waarmee uw producten een degelijke toegevoegde waarde krijgen.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn uw (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen, specerijen, et cetera bij ons in zeer vertrouwde handen.

Doordat wij onze klanten als onze partners zien, fungeren we als verlengstuk voor uw marktactiviteiten.

Warehousing

Met een totale capaciteit van ruim 40.000 pallets plaatsen, hebben we diverse mogelijkheden voor de opslag van zowel verpakte als bulkgoederen. Zo kunnen we grondstoffen zowel geconditioneerd als ongeconditioneerd opslaan en hebben we dedicated warehousing voor geurende producten zoals kruiden en specerijen.

Processing

Wij beschikken over legio mogelijkheden voor het bewerken, verpakken, ompakken en re-conditioneren van uw partijen (bakkerij)zaden, peulvruchten, granen, specerijen, et cetera. Zo kunnen we verontreinigingen zoals takjes, stenen, plastic en glas, maar ook admixture en off-colour verwijderen. Met een grote diversiteit aan machines zijn we in staat om tot een zeer hoge zuiverheid te schonen. Ook het (terug) drogen van product, het wassen en borstelen behoort tot onze mogelijkheden.

Allergeen product, zoals: Mosterdzaad, gluten houdende granen en sesamzaad wordt uitsluitend bewerkt in afgesloten en gesepareerde loodsen.

Met het inwijden van Kremer Zaden in Middenmeer, is onze dienstverlening zelfs nog uitgebreid, dit met steriliseren (log 6) en roosteren. Specifiek voor maanzaad hebben we mogelijkheden tot demorfiniseren.

Mocht u, mede door het natuurlijke karakter van uw product, ongedierte aantreffen en/of partij infestatie hebben, dan helpen wij u graag bij onze vestiging in Nijkerk (Mostert en de Vrij), waar we CO2 behandelingen uitvoeren onder hoge druk.

Distribution

Met ons outbound team staan we graag voor u klaar om de fijnmazige distributie te verzorgen naar uw eindgebruikers of klanten. Ook voor grensoverschrijnend transport treden wij graag op als partner, dit om u volledig te ontzorgen.

Contact

Voor het beantwoorden van vragen over en het geven van offertes of advies voor het opslaan, bewerken, verpakken en/of transporteren van uw partijen zijn we u graag van dienst. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: +31 (0) 79 – 593 1432
E-mailadres: info@devrijmoerkapelle.nl